пятница, 4 мая 2018 г.

Міський квест з англійської мови

4 травня у міському парку пройшла гра-квест з англійської мови, присвячена Україні та рідному місту Чорноморську, організована міським методичним кабінетом.
Метою заходу було привернути увагу підростаючого покоління до історії, пам'яток архітектури і об'єктів культури України та міста; спонукати учнів до подальшого вивчення історії рідної держави, її культурних та мовних особливостей, прищеплювати їм повагу до історії, культурних та історичних пам'ятників, розвивати інтерес до вивчення англійської мови.
Команда гімназії під керівництвом Бичкової Людмили Саргіївни і Френкель Тетяни Валентинівни готувалася старанно та наполегливо. До підготовки долучилися також учителі української мови та літератури Верготі Л.Т., Михайлова Т.Д., вчителі історії Яроменко В.І., Гудовик О.Я. 
На кожній станції діти проходили випробування, де учасники команд відповідали на питання вікторини, вирішували кросворди, встановлювали логічні зв'язки, відгадували загадки, малювали та ін. Про можливість продовжити шлях команді повідомляли після виконання завдання на станції.
Завдяки спільним зусиллям: відповідальному ставленню учнів, серйозній підтримці вчителів, волі до перемоги, величезним переживанням усіх учасників - команда гімназії посіла І місце. Ура!!! Молодці. Так тримати. Ми гордимось вами!

 

 



2 комментария: