суббота, 3 ноября 2018 г.

Чорноморської гімназії №1 пройшли навчання за темою «Інструменти Google в освітньому просторі»

Учитель – це професія, яка вимагає постійної роботи над собою. Ми, вчителі, навчаємось усе життя. І сьогодні, 30.10.2018 року, педагоги Чорноморської гімназії №1 пройшли навчання за темою «Інструменти Google в освітньому просторі». Вчились опановувати форми Google, які справді є методичними помічниками учителя на уроці. За їх допомогою можна проводити опитування, вікторини, тестування, анкетування та ін…. А також ознайомилися з доповненням Flubaroo для оцінки результатів. 
Це та частина уроку, де кожен учитель, хто опанував ці додатки, рекомендує дітям взяти гаджети та може з гордістю процитувати слова, що стали шлягером року: «А деWi-Fi?». Якщо серйозно, то , якби багато цифрових новітніх технологій ми не використовували на уроці, живе спілкування учителя і учня ніщо не замінить! 
Педагогічний колектив Чорноморської гімназії №1 висловлює щиру вдячність завідуючій міським методичним кабінетом Людмилі Геннадіївні Адаменко та методисту Олегу Олександровичу Адаменко за цікаві та корисні курси. 
Домашнє завдання виконали і відправили поштою! Чекаємо оцінок!

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий